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Inpatient Hospital Quality Assurance Program  

In response to a bidder’s comment in relation to SET FIVE; Question 10 
the following has been included as follow-up in the questions and 

answers section. 
 

Bidder’s comment: “Under the PHP contract, hospitals were reimbursed 
at a rate of $.07 per copy.  Contract to date (thru 5/31/08), the PHP 
contract has reimbursed over $6,000 to hospitals in copy costs through 

the contractor and in comparison, the current CMS/Medicare contract 
reimburses at a rate of $0.12 per copy.” 
 

Medicaid’s response:  Refer to the Medicaid Administrative Code, 
Chapter One, Rule No. 560-X-1-.21(3):  “All providers, shall, upon either 

verbal or written requests from any agencies listed above, furnish free of 
charge a copy of any requested record.  If the provider has no copies, the 
provider must allow the person requesting the copy to check out the 

original for copying.  The provider may require that a receipt be given for 
any original record removed from his premises.”  This will be a new 

contract between Medicaid and the successful contractor. 
  

 
  


